Afvallen met Hypnose - Het werkt !  Ook voor jou !
Graag wil ik mij voorstellen
 
Mijn naam is Annemiek Billekens-Seuren en woonachtig in het mooie
Noord-Limburg. Een bourgondisch gebied.
Met mijn horeca-scholing kan ik dus wel bevestigen dat ook ik van lekker eten houd. Sterker nog, met 10 jaar professionele wijnachtergrond, blijft het niet alleen bij het eten. Toch is het niet te achterhalen aan mijn postuur / gewicht. Niet meer ...
 
Sinds een paar jaar ben ik professioneel bezig als Gewichtsconsulente (www.MyLifeSlim.com) en als Hypnotiseur met de focus op afvallen.
 
De eerste vraag die waarschijnlijk in je op zal komen, is hoe het kan dat iemand met een horeca en wijnachtergrond er dan toch voor kiest om te gaan richten op het afvallen. Deze keuze ligt erg dicht bij mijzelf.
 
Toen ik voor de keuze stond welke HBO-opleiding ik wilde gaan doen na mijn Hogere Hotelschool, kon ik niet kiezen tussen de opleiding Voeding & Diëtetiek en Food & Business. Uiteindelijk heeft de laatste opleiding "gewonnen" om de simpele reden dat ik het niet durfde om aan de opleiding tot Diëtist te gaan beginnen. Ik had zelf zo'n haat-liefde verhouding met eten, dat ik er "bang" voor was dat ik tijdens de Diëtistenopleiding enkel met mijn eigen caloriën bezig zou zijn. 
 
Door de jaren heen bleef ik altijd bezig met afvallen, voeding, lekker eten, maar ook dat wat tussen de oren zit. Een interessant vraagstuk vond ik:
 
"Hoe kan het dat de een wel makkelijk af kan vallen en de ander niet."
 
Is het pure wilskracht ? Een lichaam dat makkelijk mee wilt werken ? Weinig verleidingen ? Ontzettend veel lichaamsbeweging ?
 
Door de diverse opleidingen, cursussen en trainingen, maar zeker ook door mijn eigen ervaringen en mijn ervaringen als gewichtsconsulente, ben ik er achtergekomen dat het niet alleen dat is.
 
Het lukt nu eenmaal niet bij iedereen om die knop om te zetten !
Of het lichaam heeft een stoornis gecreëerd die gewicht vasthoudt !
 
En hier komt weer de kracht van het onderbewustzijn, deze is zo sterk dat hij het niet erg vindt om extra gewicht vast te houden. Sterker nog, daar heeft hij een reden voor. Mooi he, en dan komt Hypnose om de hoek.
Het is gewoon een prachtige tool !
 
Ik heb al verschillende mooie resultaten hiermee mogen zien en ik zal er nog veel meer gaan zien. Bij jou ?
 
 
 
Met vriendelijke groeten,
 
Annemiek Billekens-Seuren
 
 
 
 Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint